top of page

Verlicht de pijn van uw trouwe metgezel met geavanceerde artrosebehandelingen bij CALT

Calt-lasertherapie-hond-pepper.jpeg
team-Calt.jpg

Heeft uw geliefde hond last van artrose? Is hij niet meer zo speels als vroeger en lijkt hij moeite te hebben met bewegen? Bij CALT begrijpen we hoe moeilijk het kan zijn om uw huisdier te zien lijden. Gelukkig bieden wij artrose behandelingen op maat met behulp van de revolutionaire ASA MLS lasers. Lees verder en ontdek hoe CALT uw trouwe metgezel kan helpen om met minder pijn weer gelukkig te leven.

De uitdaging van artrose bij honden:

Artrose is een veelvoorkomende aandoening bij honden, vooral bij oudere dieren en rassen die gevoelig zijn voor gewrichtsproblemen. Het kan leiden tot chronische pijn, stijfheid en verminderde mobiliteit. Het is hartverscheurend om uw hond te zien worstelen met dagelijkse activiteiten zoals wandelen, traplopen of zelfs opstaan. Gelukkig is er nu een effectieve oplossing binnen handbereik.

De effectieve artrose behandelingen bij CALT:

CALT is een pionier in de regio Noord en Zuid-Holland op het gebied van lasertherapie voor dieren. Onze gespecialiseerde behandelingen maken gebruik van de geavanceerde ASA MLS lasers, die bewezen effectief zijn in het verminderen van pijn en ontsteking, het bevorderen van genezing en het verbeteren van de mobiliteit bij honden met artrose.

Voordelen van  lasertherapie bij artrose klachten

01

Pijn verlichting

De lasertherapie van CALT helpt bij het verminderen van pijn en het verbeteren van het comfort van uw hond. De laserstralen dringen diep door in de weefsels en stimuleren de natuurlijke pijnstillende mechanismen van het lichaam, waardoor uw trouwe metgezel verlichting krijgt zonder het gebruik van medicatie.

03

Stimuleert genezing

De lasertherapie van CALT bevordert de genezing van beschadigde gewrichten en weefsels door het stimuleren van collageenproductie en celregeneratie. Dit helpt bij het vertragen van de voortgang van artrose en het bevorderen van het herstel van gewrichtsfunctie.

05

Service aan huis

CALT werkt ambulant, dat houdt in dat wij bij u aan huis de hond in zijn vertrouwde omgeving behandelen. Een groot gemak voor u en zeer fijn voor de hond

02

Ontsteking remmend

Artrose gaat vaak gepaard met ontstekingen. De MLS-laserbehandelingen van CALT helpen de ontsteking te verminderen door de bloedcirculatie te verbeteren en het herstel van beschadigde weefsels te bevorderen. Dit draagt bij aan een sneller herstel en een betere kwaliteit van leven voor uw hond.

04

Pijnloze behandeling

Een van de grootste voordelen van de ASA MLS lasertherapie is dat het een niet-invasieve en pijnloze behandeling is. Uw hond zal zich op zijn gemak voelen tijdens de sessies en kan snel profiteren van de positieve effecten zonder ongemak.

06

Persoonlijke aanpak

Bij CALT begrijpen we dat uw huisdier een belangrijk lid is van uw gezin. Daarom zorgt onze ervaren lasertherapeut (tevens kynologisch instructrice) ervoor dat uw hond de best mogelijke zorg krijgt. We ontwerpen behandelingen op maat, gebaseerd op de specifieke behoeften van uw hond, om optimale resultaten te bereiken.

Mijn Golden was al 10 en ik dacht dat het er gewoon bij hoorde. Maar met 6 behandelingen van CALT is boomer nu weer een stuk vitaler. Super fijn"

Els 

bottom of page